dijous, 21 de març del 2019

L'AINA I LES SEVES PROPOSTES A QUART


 L'Aina , és la noia de pràctiques , que per sort hem tingut a Quart aquest curs. En aquestes dues setmanes ha hagut de fer una intervenció amb els alumnes i ens ha fet unes propostes didàctiques  molt engrescadores, per acabar de treballar les comarques de Catalunya.

Una tarda, ens va proporcionar 4 propostes diferents per treballar en  grups, és a dir, molt semblant a les que fem quan treballem, en els espais d'aprenentatge de català i mates (racons).


La primera proposta va ser a traves de les tablets fer el mapa interactiu de les comarques de Catalunya, on els alumnes havien d'anar clicant la comarca que se'ls hi demanava.






La segona proposta va ser un memori, on havien de trobar la comarca amb la capital corresponent, sinó se la sabien podien mirar i consultar la llista on sortien totes les comarques.





La  tercera proposta consistia en pintar en un mapa imprès, les comarques de muntanya, les d'interior i les de costa. Un cop fet això , n'havien d'escriure tres de cada.





La quarta  proposta era llegir un petit article sobre les comarques, fet per ella mateixa, i respondre unes preguntes.





I, no va acabar aquí la seva intervenció, també va proposar de jugar per grups a un Kahoot que va elaborar ella sobre les comarques. Què bé s'ho van passar i n'heu n'hi do quantes preguntes van encertar.

 


 

 

 


MOLTES GRÀCIES AINA PER HAVER-NOS ACOMPANYAT AQUEST CURS!!! ET TROBAREM MOLT A FALTAR!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada