dimecres, 27 de maig de 2020

DIMECRES 27 DE MAIG


Hola maiolets i maioletes!!!!

Us volem recordar la vídeo-trucada d'aquest dijous, com estem fent fins ara, serà a les 4 de la tarda, us hi esperem a tots i a totes.

Els alumnes de Quart, continuareu jugant al PASSAPARAULA, ja que us vau quedar a la H. També haureu de portar una o dues endevinalles preparades i la Tesa de música, els primers quinze minuts us, proposarà algun repte musical.

Els alumnes de Tercer, els primers quinze minuts fareu una proposta d'anglès amb l'Aleix. Després farem d'inventors d'històries. Com ho farem?? Doncs atents ...
Sabeu que jo  també he creat la meva caixa, i sabeu què és?? ... És una màquina de fer contes, si si, són diferents monstres que es mengen les paraules que nosaltres triem, i un cop se les han menjat fabriquen un conte molt especial. Mireu, mireu...
Doncs, pel dijous haureu de portar pensades unes tres o quatre paraules que siguin divertides i/o estranyes, si les podeu portar apuntades en paperets diferents millor que millor.
I ja us explicaré com ho farem, sobretot porteu grans dosis d'IMAGINACIÓ!!!LES VOSTRES NOTÍCIES

La Nour ha fer un cómic molt divertit. "Dia de platja" 
L'Ariadna tota un artista. Quina obra d'art!!!
També ha escrit una carta a  l'Andrea, que  per cert ja li hem fet arribar...L' Hanna està aprenent a fer dibuixos manga.

El Dani ha investigat sobre els taurons.                                      


Mireu quins diorames més xulis han fet el Bruce, John, i Saúl, tos han coincidit amb el tema del mar: PETONS

Mayte i Ely


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada