diumenge, 14 de juny del 2020

DILLUNS 15 DE JUNY

Hola a tots i totes, avui és l'últim dia que us proposem coses a fer a través del Bloc, així que durant la setmana els que ens envíeu ho anirem penjant, però a partir del divendres el Bloc quedarà tancat (encara que es poden consultar totes les propostes anteriors). Nosaltres encara no començarem les vacances però estarem treballant per veure com ens trobem al setembre, que segur que en tindrem moltes ganes!!!

Des del MUS-E, els hi agradaria saber quines emocions heu sentit durant aquest període de confinament, us agrairíem que ens enviéssiu un petit vídeo on ens mostreu com us heu sentit, el podeu fer parlant, escenificant o ballant... com a  vosaltres us surti. Esperem  veure les vostres emocions!!!!

Aquí us deixem un poema de comiat de l'escola. Vaa , qui s'anima a fer un vídeo recitant-lo, vaaa, que sabem que teniu molta memòria quan voleu!!!

Aquesta és l'ultima setmana de curs així que us volem fer unes suggerències divertides, per aquestes vacances d'estiu . Cliqueu a sobre d'aquest enllaç:

QUE PODEM FER AQUEST ESTIU

Avui, us fem la proposta de que elaboreu un text il·lustrat amb un dibuix ben estiuenc  del que ja sabeu que fareu aquestes vacances d'estiu, o us agradaria fer. 

També us convidem a veure aquest conte d'una família viatgera , ja que viatjar, també és una cosa que és pot fer de vacances, encara que en aquests moments pot ser no tant.

LA FAMÍLIA VIATGERA (Una mà de contes) (Cliqueu aquí)

Com a repte de matemàtiques us proposem qua avui sigueu vosaltres que us inventeu uns 4 problemes a resoldre amb diferents operacions (sumes, restes, multiplicacions, divisions...) És a dir, heu d'inventar-vos un enunciat i resoldre el problemaAra si, ens acomiadem amb aquesta cançó el Dr.Prats que es titula ARA, ja que és ARA quan  us mereixeu disfrutar de l'estiu, sempre amb les mesures recomanades, i recordar fer alguna lectura d'algun llibre especial i no tants videojocs!!!!!
 

Us adjuntem uns enllaços a  sota per si voleu trobar  alguns contes i llibres per llegir, mireu els que posa a partir de la vostra edat o posa Cicle Mitjà:


LLibres recomanats per la revista Garbell edició primavera
 LLibres recomanats Biblioteca

ABRAÇADES

Mayte i Ely

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada