divendres, 3 d’abril del 2020

CINQUÈ REPTE I SETMANA SANTA JA!!!!

Hola bonics i boniques, 
Ja estem a finals de setmana i ja s'acosta Setmana Santa, encara que no hagi hagut escola, aquests dies passats NO han estat VACANCES i per això cada tant us hem proposat algun petit repte. 
Per tant, us proposem el cinquè i últim repte abans de les vacances per tal que tingueu temps a fer-ho, i d'aquest repte si que cal que ens envíeu tots  la  vostra fotografia al correu de: 
mitjacalmaiol@gmail.com

El repte és el següent:

Cadascú de vosaltres ha de fer una rosa, l'ha de penjar al seu balcó (si no teniu balcó en una finestra) i fer-vos una fotografia, ahhhh amb totes les fotografies de tots vosaltres estem preparant una sorpresa a nivell d'escola.

Us adjuntem algunes idees per fer la rosa:


 
La Nanda  us proposa, tal i com ens va dir al seu vídeo,  una manualitat  per fer aquests dies. Si cliqueu a la imatge hi accedireu.


https://www.sortirambnens.com/manualitats-infantils/manualitats-en-dates-assenyalades/manualitats-de-quaresma-i-pasqua/decora-els-ous-de-pasqua/

                                        
La Tesa de música us proposa el Just Dance, clicant a la imatge entrareu a una web on hi ha cinc cançons per donar-ho tot ballant!

               


                                          


Ja ens han arribat notícies d'algú de vosaltres, i us volem compartir les fotos i el vídeo de la Jana fent la recepta de pa d'olives, per cert té molt bona pinta!!!nyam....



                                      

Els ingredients són els següents: 500gr de farina de força, 320 ml d'aigua tèbia, 1 cullerada de sal, 2 cullerades d'oli i 1 sobre de llevat sec per pa.


Per acabar , dir-vos , que avui COMENÇARIEN les vacances a l’escola, així que també està bé que fem VACANCES A CASA.

Podeu fer coses molt divertides si fem servir una mica la imaginació: un dia de cinema, una acampada de nit a casa com si estiguéssim a un càmping, un pícnic al balcó o terrassa ...

Penseu, que segur que se us acudiran molt bones idees. Podeu enviar les fotos de les vacances al correu : mitjacalmaiol@gmail.com


Moltes abraçades!!

Mayte i Ely

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada