dimarts, 14 d’abril del 2020

COMENCEM EL 3r TRIMESTRE!!!

Hola a tots i a totes, ja s'ha acabat aquesta Setmana Santa i comencem el TERCER TRIMESTRE des de les nostres cases!!!!
Per cert, com han anat les vostres mones? Segur que boníssimes....nyam, nyam!!!

La Mayerli de 4t ens mostra la seva Super Donutmona!!!


La Brianna de 4t ens mostra els seus super ous de Pasqua decoradíssims,ens encanten així, tots liles brillants!
 
I ens envia una foto celebrant la Mona!!! Uauuu esteu guapíssims!!



Per cert la Mayerli també es va animar a fer el repte de la papiroflexia i ens mostra el seu art!



Esperem que tingueu moltes ganes de començar aquest trimestre, també un poc especial, i que aneu realitzant les propostes que anirem posant en aquest blog.

Us proposem al DRIVE (si hi cliqueu a sobre, accedireu a les pautes de com fer la tasca) que feu de periodistes i pogueu entrevistar als vostres familiars més propers, fent preguntes com per exemple:
Quines aficions tens (llegir, cuinar...)? A on t'agradaria viatjar i per què allí? Quina és la teva sèrie o peli preferida? Si et diguessin d'escollir un animal , quin t'agradaria ser i per què? Quan eres petita  t'agradava l'escola,i per què?..... i nois feu servir la imaginació per fer preguntes xulispirulis! I així acabar fent una petita revista escrita amb les entrevistes realitzades adjuntant-hi fotografies.
Us animem a fer-ho, pot ser molt diver!!! 

Us adjuntem un recull d'endivinalles sobre animals (si cliqueu a la imatge, hi accedireu), n'hi ha d'algunes que són faciletes, però així també practiqueu la lectura.

                      https://maresipares.cat/endevinalles-animals/

Va, qui s'anima a inventar-se alguna endevinalla sobre algun animal,... que ja sabem que ho sabeu fer!!!! 


Per practicar la lectura i la seva comprensió us deixem l'enllaç ( cliqueu -hi a sobre ) on hi trobareu vàries lectures amb les seves activitats:

 ACTIVITATS COMPRENSIÓ LECTORA D'EN PASQUAL

 
També, us deixem un petit vídeo amb uns "truquitos" molt fàcils per fer a casa amb l'aigua, podeu elegir o fer el que més us agradi!!!!



També, pel que fa al grup de Tercer, de mates us adjuntem un vídeo per començar a familiaritzar-vos amb el concepte de dividir, si cliqueu a Drive se us obrirà i us en deixem un altre aquí:



Ahhh , seguiu repassant les taules de multiplicar!!!

I per Quart , us adjuntem un vídeo, que recorda una manera de fer la divisió per dues xifres i així podeu fer-ne algunes cada dia per no oblidar-les i anar practicant.


 
Us recordem que tot el que feu, ho podeu enviar a mitjacalmaiol@gmail.com, encara no tenim cap foto de les vostres roses , tal i com deia , el cinquè repte, del trimestre passat.


Molts petonets

Mayte i Ely
 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada