dimecres, 10 de juny del 2020

DIMECRES 10 DE JUNY

Hola maioletes i maiolets!!!!!Us esperem dijous a les 4h. de la tarda, ens agradaria veure-us a tots i totes, ja que queda molt poquet per acabar el curs.

Per dijous, tant Tercer i Quart,  jugarem a una mena de Quinzet matemàtic, per tant  haureu de portar escrits amb retolador negre els nombres del 1 al 9 amb paperets de la mida que us mostrem en les fotografies adjuntades, i els haureu de portar escrits dues vegades. És important que estiguin escrits amb retolador negre perquè sinó no es veuran per la pantalla de l'ordinador.

Els alumnes de 4t , primer farem el joc del pictionari, pel que heu de portar 3 paraules pensades per fer: una amb un dibuix, una amb una onomatopeia o so i l'altra amb mímica o gestos.



Us volem RECORDAR que la setmana del 15 al 19 de juny, ens agradaria molt veure-us a totes i tots en persona, a vosaltres i a la mare o pare, ja que fa molt de temps que no us veiem, i també tenim moltes coses a l'escola que us heu de portar a casa ( quadernets, llibres, treballs de plàstica, fitxetes...) És important que cada família us apunteu al drive  que us adjuntarem a l'enllaç de més a baix i que també us vam enviar via email, per així concretar quan vindreu a l'escola.




LES VOSTRES NOTÍCIES


Mireu les figures de l'Hunner:



I els animals de la Carmen:




I la Sofía també ha fet les seves:


Sou unes artistes!!

L'Arianna ens parla sobre els camaleons:


La Máxima parla de la Cleopatra, fent la seva biografia:



El Bruce fa els cossos geomètrics:



El Juan fa l'experiment de l'energia:



I la Yasmin i la seva família s'han cruspit aquesta "pedazo" paella, toma ya!!!




Fa una pinta espectacular!!!


Ja sabeu, esperem les vostres notícies i feinetes a:


mitjacalmaiol@gmail.com

1 comentari: